Epigenetika és a hit biológiája

Szerző: Norbert
OLVASÁSI IDŐ kb. 2 perc

Dr. Bruce Lipton harminc éve tanítja és terjeszti az epigenetika néven emlegetett tudományos felfedezését. Az epigenetika a gének működésére ható környezeti hatásokat vizsgálja.

Ennek fényében a gondolataid a tested vegyi folyamatait befolyásolja. A vegykonyhád pedig a génjeid környezete, melyek meghatározzák a gének működését.

Dr. Bruce Lipton szerint sok olyan gyógyszer van, amely nagyon is hasznos és szükséges, de a legtöbb teljes mértékben felesleges számunkra.

Ha rosszul vagyok, én vagyok az egyén, aki ezen javítani tud, nem feltétlenül kell máshoz fordulnom. A biológiádat Te magad tudod befolyásolni. Vagyis a betegség és a gyógyulás is a saját kezünkben van.

Mi okozza a betegségek 99%-át?

A betegségek kevesebb, mint egy százalékát okozzák a gének (pl.: vérzékenység, tyzack-betegség). Vagyis a betegségek 99%-a az életmódból és a környezetből adódnak.

A betegségek 99%-át a test vezérlője, az elme okozza, azzal, hogy nincs harmóniában. Ezt az egyensúlyvesztést tükrözi le a testünkre is. A betegség csak egy látható következménye annak, hogy az elme elveszítette a harmóniát.

A gének okozzák a rákot?

Nem, a gének viszonyulnak a rákhoz, de nem a gének okozzák a rákot. A gének nem hoznak döntéseket, nem irányítják az életünket. A gének nem képesek sejteket bekapcsolni vagy kikapcsolni.

A gén egyszerűen csak egy tervrajz. Egy tervrajz, mely alapján a fizikai test felépül. És, ki az, aki a tervrajz alapján felépíti a testet? Az elménk. Az elme az idegeken keresztül kiolvass a gének tartalmát és a testünkre vetíti.

A gének nem kontrollálnak semmit!

A gének soha semmit nem kontrolláltak, a gének csak tervrajzok. A mi környezetünk és a környezetünk észlelési módja az, ami a géneket befolyásolja.

Mivel a környezetünket és az észlelésünket mi határozzuk meg, ezért a génjeinket is vezéreljük.
A betegségek, a rák csak egy tünete a problémának, egy tükröződése a problémának. Ezért lehetséges az, ha a rákos sejteket kiveszed a testből, de a probléma okozóját nem szünteted meg, a rákos sejtek ismét visszajönnek.

Csak azok gyógyulnak meg egy betegségből, akár a rákból is, akik hajlandóak az életükben fellépő problémákat megoldani. Ha csak a beteg sejtekre mutogat valaki, és a felelősséget elhárítja magáról, akkor a betegség újból és újból vissza fog térni.

Vagyis a rákos sejtek kiirtása lelassíthatja a folyamatot, de a probléma nyakon felül van, ott is kell megoldani azt.
A helyzet az, hogy mindenkiben vannak rákos sejtek.

Ez egy mindennapos dolog a testben. Csakhogy az egészséges test képes ezeket a sejteket eltávolítani. A legnagyobb probléma az, hogy sokszor nem azt mondjuk, amit valóban hiszünk.

Becsapjuk magunkat és másokat hibáztatunk a problémáink miatt. Ha egészséges akarsz lenni, ideje a felelősséget felvállalni!

Főkép forrása: prostate-cancer-research.org.uk

Hasonló cikkek

© 2024, Egészség Életmód – Légy önmagad legjobb verziója